Expert-bucatarie.ro

Expert-bucatarie.ro

EXPERT-BUCATARIE.RO este un brand al companiei LENTILECONTACT RO EXPERT SRL. Compania noastra este specializata in comertul online si avem o experienta de multi ani in piata online.

Prin intermediul acestui nou magazin ONLINE - www.expert-bucatarie.ro - compania comercializeaza vase de bucatarie, vesela si accesorii pentru gratar ORIGINALE de la cei mari producatori precum BergHOFF si Look Cookware 
Astfel, va oferim posibilitatea de a achizitiona ONLINE produsele necesare comandandu-le direct in magazinul nostru online - www.expert-bucatarie.ro - sau prin comenzi TELEFONICE .

De asemenea, livrarea comenzilor dumneavoastra se va face in Bucuresti prin serviciul nostru de curierat si IN TOATA TARA prin intermediul companiilor de curierat rapid.
Dorind sa oferim servicii de calitate, am perfectat si incheiat contracte cu principalii furnizori de astfel de produse, firme specializate de curierat pentru livrarea rapida si in siguranta a comenzilor de produse pentru bucatarie. De asemenea, s-a creat infrastructura comunicationala cu furnizorii de servicii, s-au stabilit procedurile de lucru si s-a pregatit personalul pentru deservirea magazinului online.

Constienti de faptul ca inca se manifesta retineri in efectuarea platilor online prin carte de credit am optat momentan pentru varianta platilor la livrare in sistem ramburs, incercand prin aceasta sa va oferim maximul de incredere in magazinul nostru ONLINE.
Cu alte cuvinte, s-au luat toate masurile necesare sa puteti sa va gasiti produsele de CALITATE necesare in bucataria dumneavoastra, sa le comandati simplu si

comod si sa le primiti la domiciliu/adresa indicata de livrare in cel mai scurt timp si in siguranta.
Suntem convinsi ca venim in intampinarea dorintelor si necesitatilor dumneavoastra si ca vom reusi sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor.
De asemenea, comandand aceste produse de CALITATE si ORIGINALE veti simti SAVOAREA BUNULUI GUST!

Ionut Tanase
General Manager
Expert-bucatarie.ro
management@expert-bucatarie.ro


EXPERT-BUCATARIE.RO
S.C. LENTILECONTACT RO EXPERT SRL
Reg com: J40/7996/2008, CUI: RO23836901
Sediul social: str. Veronica Micle nr.38, Bucuresti, Sector.1, Tel/Fax: +4021- 310 6336, Mobil: 0788798924
BANCA TRANSILVANIA - Sucursala Unirii- Agentia Vitan
IBAN ROL: RO58 BTRL 0430 1202 J079 63XX